97 jarige vrouw haalt rijbewijs terug, omdat ze het beloofd heeft

Deze geweldige vrouw is een voorbeeld voor ons allemaal. Ze heeft namelijk op 97 jarige leeftijd haar rijbewijs opnieuw gehaald.

En dat deed ze niet zomaar, nee, dit deed ze voor haar buurvrouw. Die kon namelijk niet meer naar de supermarkt, omdat de bus, die eerst van het verzorgingstehuis naar de winkels reed, niet meer reed.
Onze 97 jarige heldin had aan haar buurvrouw beloofd om het haar elke week naar de supermarkt te rijden en dat gaat natuurlijk erg lastig als, zonder enige reden, je rijbewijs afgenomen wordt.

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

Comments are closed.