97 jarige vrouw haalt rijbewijs terug, omdat ze het beloofd heeft

Deze geweldige vrouw is een voorbeeld voor ons allemaal. Ze heeft namelijk op 97 jarige leeftijd haar rijbewijs opnieuw gehaald.

En dat deed ze niet zomaar, nee, dit deed ze voor haar buurvrouw. Die kon namelijk niet meer naar de supermarkt, omdat de bus, die eerst van het verzorgingstehuis naar de winkels reed, niet meer reed.
Onze 97 jarige heldin had aan haar buurvrouw beloofd om het haar elke week naar de supermarkt te rijden en dat gaat natuurlijk erg lastig als, zonder enige reden, je rijbewijs afgenomen wordt.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone
Scarlet Le Pair

Over Scarlet Le Pair

Ik ben een passievolle, jonge vrouw die mensen graag rust en geluk brengt. Dit doe ik in het dagelijks leven als persoonlijk begeleider. Daarnaast heb ik een grote passie voor schrijven. Deze passie zet ik hier in om jou informatie te geven over ontspanning en genieten. Warme groet, Scarlet Le Pair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>