Zelf ontspannende muziek maken

142941_6213

Luister je wel eens rustgevende muziek? Wil je zelf een keer een ontspannend nummer maken? Dan heb ik iets leuks gevonden voor je.

Toen ik gisteren naar een geschikt nummer voor het artikel lekker het bos in zocht, ben ik op een hele leuke site terecht gekomen: naturesoundsfor.me. Op deze site kun je zelf je eigen nummers componeren. Dit doe je met geluiden uit de natuur en andere geluiden.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone
Scarlet Le Pair

Over Scarlet Le Pair

Ik ben een passievolle, jonge vrouw die mensen graag rust en geluk brengt. Dit doe ik in het dagelijks leven als persoonlijk begeleider. Daarnaast heb ik een grote passie voor schrijven. Deze passie zet ik hier in om jou informatie te geven over ontspanning en genieten. Warme groet, Scarlet Le Pair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>