Zelf ontspannende muziek maken

142941_6213

Luister je wel eens rustgevende muziek? Wil je zelf een keer een ontspannend nummer maken? Dan heb ik iets leuks gevonden voor je.

Toen ik gisteren naar een geschikt nummer voor het artikel lekker het bos in zocht, ben ik op een hele leuke site terecht gekomen: naturesoundsfor.me. Op deze site kun je zelf je eigen nummers componeren. Dit doe je met geluiden uit de natuur en andere geluiden.

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

Comments are closed.