Wordt weer gemotiveerd

Deze video geeft, met name vrouwen, weer nieuwe motivatie en is daarom zeker het kijken waard:

Jij bent mooi zoals je bent en jij bent waardevol. Vergeet dat nooit. Vertrouw op jezelf en op je intuïtie. Luister naar je innerlijke stem en sta op uit de situatie die je belemmerd.
Jij bent het waard en je kunt het. Luister niet naar anderen en volg je eigen passie en dromen.

Sta nu op en verander wat er moet veranderen, doe wat je moet doen om gelukkig en gezond te worden.
Je kunt het!

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

Comments are closed.