Voeding waar je onrustig van wordt

gebakje

Eten en drinken liggen aan de basis van ons leven. We hebben het nodig om te overleven. Helaas zijn er producten waar je geestelijk last van krijgt: je wordt er onrustig van.

Cafeïne

Natuurlijk kan cafeïne ook voor een energiestoot zorgen, maar in veel gevallen veroorzaakt deze stof geestelijke en lichamelijke onrust en kan het de oorzaak van slaapproblemen zijn.

De volgende producten bevatten veel cafeïne en kunnen je dus onrustig maken:

  • Koffie
  • Thee
  • Energiedranken
  • Chocolade
  • Paracetamol

Veel suikers en vet

Het zijn twee voedingsstoffen die we hard nodig hebben om te functioneren en het is dus ook belangrijk dat je nooit geheel stopt met het eten van suikerhoudende  of vet bevattende producten.

Toch is het belangrijk  dat je niet te veel vetten of suikers binnen krijgt. Van een te veel aan deze voedingsstoffen kun je namelijk moe en futloos worden.  Daarnaast kunnen ze slaapproblemen veroorzaken en het meest bekende gevolg is het toenemen van je gewicht.

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

Comments are closed.