Tips tegen hoofdpijn

hoofdpijn

Spanningshoofdpijn wordt, zoals de naam al zegt, veroorzaakt door spanning en stress. De beste manier om van deze hoofdpijn af te komen, is door te ontspannen.

Een koude natte washand

Een natte washand op je voorhoofd helpt niet alleen bij koorts. Het kan namelijk ook zeer verlichtend werken als je last hebt van hoofdpijn.

Zoek warmte op

Warmte kan zeer verzachtende werking hebben bij hoofdpijn. Als je last van spanningshoofdpijn hebt, kun je een lekker warm bad nemen of onder een warme douche gaan staan.

Je kunt ook stoom inademen. Neem dus een teil heel heet water en ga hier met je gezicht boven hangen. Eventueel kun je nog een handdoek over je hoofd heen hangen om een soort tentje te vormen.

Drink veel water

Het kan ook erg veel helpen als je veel water drinkt. Je kan namelijk ook makkelijk hoofdpijn krijgen als je te weinig gedronken hebt.

Zorg dat je suiker binnen krijgt

Als je veel last van hoofdpijn hebt, kan het ook zijn dat je een te lage suikerspiegel hebt. Dit kun je gemakkelijk oplossen door een sportdrankje te drinken of door een beetje chocolade te eten.

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

Comments are closed.