Therapieën die helpen bij stress

therapieën die helpen bij stress

De volgende 4 therapieën kunnen je goed helpen als je last hebt van stress en rust wilt vinden.

Homeopathie

Homeopaten pakken een groot scala aan klachten aan en kunnen vaak helpen. Zeker stressgerelateerde klachten kunnen goed geholpen worden met homeopathie.

Een homeopaat kijk naar jou als geheel en zoekt het middel dat overeenkomt met al je klachten en met wie jij bent. Een homeopaat zal dus ook vragen naar jouw persoonlijkheid en niet alleen naar je lichamelijk klachten.

Edelsteentherapie

Edelstenen zijn kleurrijke stenen waar veel mensen een geneeskrachtige werking aan toekennen. Ook met edelstenen kunnen veel klachten aangepakt worden. Deze kunnen variëren van stress en hoofdpijn tot en met angsten en spijsverteringsproblemen.

Een edelsteentherapeut kijkt meestal naar verbindingen tussen verschillende klachten en kiest een edelsteen die inwerkt op het geheel.

Aromatherapie

Een aromatherapeut maakt gebruik van geuren in de vorm van etherische oliën. De geuren werken in op de hersenen en verbeteren daardoor zowel geestelijke als lichamelijke klachten.

Aromatherapie wordt vaak gecombineerd met massage, daardoor is het een ideale therapie om in te zetten als je last hebt van stress

Coaching

Een coach gaat aan de slag met de oorzaak van de stress door middel van praten en oefeningen. De stress wordt dus niet alleen verminderd, maar je gaat je leven op zo’n manier veranderen dat je ook veel minder risico loopt op stress.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone
Scarlet Le Pair

Over Scarlet Le Pair

Ik ben een passievolle, jonge vrouw die mensen graag rust en geluk brengt. Dit doe ik in het dagelijks leven als persoonlijk begeleider. Daarnaast heb ik een grote passie voor schrijven. Deze passie zet ik hier in om jou informatie te geven over ontspanning en genieten. Warme groet, Scarlet Le Pair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>