Schoonheid is overal

Het is heel fijn om je te realiseren dat schoonheid overal is. Kijk dus weer eens goed om je heen en zie wat er is.

De dag begint en de dag eindigt

Elke dag vinden er twee schitterende gebeurtenissen plaats: zonsopgang en zonsondergang. Deze gebeurtenissen kunnen voor fenomenale uitzichten zorgen. Dat is pas schoonheid:

met deze vragen begin je de dag goed.

Daarnaast is het natuurlijk een schitterend symbool voor het eindigen van slechte tijden en het beginnen van goede tijden. Beide behoren tot het leven en ze wisselen elkaar af.

Schoonheid zit van binnen

Ook de mensen om je heen kunnen heel mooi zijn. Dit kan natuurlijk van buiten, maar ook zeker van binnen. Deze schoonheid zie je niet altijd, maar hij is er zeker.

schoonheid zit van binnen

De schoonheid van de stad

Ook een stad kan schoonheid bevatten. Deze foto laat dat zien:

De stad kan ook mooi zijn

De schoonheid van de natuur

Naast de stad, bevat de natuur schoonheid in alle vormen en maten. Daarom wil ik graag de kleine schoonheid die zich heel dichtbij jou bevindt delen: een kleine druppel water.

De schoonheid van water

 

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

Comments are closed.