Rustgevende edelstenen

Edelstenen met een rustgevende werking.

Edelstenen met een rustgevende werking. Hieronder vind je een lijst met 5 edelstenen die je helpen te ontspannen en rustig te worden. Je kunt edelstenen dragen aan een ketting of in je broekzak houden.

Agaat

De agaat is een edelsteen in vele kleuren en iedere kleuren. De gele agaat helpt bij nervositeit, stress en eenzaamheid. De rode agaat helpt bij onzekerheid. Als je meer last hebt van angsten, dan kun je beter voor de roze agaat gaan.

Chrysopraas

Dit is een groene steen die soms wat gouden accenten bevat. Het is een steen die werkt bij onzekerheid en een gebrek aan zelfvertrouwen.

De steen helpt ook bij onrust, nervositeit en examenvrees.

Citrien

Deze heldere gele steen die soms wat doorschijnend is helpt bij het verwerken van emoties. Het is een steen die ervoor zorgt dat je emoties rustig worden en jij je gevoelens verwerkt. Het is ook een hele goede steen als je zwaarmoedig bent.

Rode granaat

Deze donkerrode steen is een energie die passie en energie losmaakt. Een ideale steen om bij je te dragen als je vermoeid bent en behoefte hebt aan kracht.

Daarnaast verhoogt deze steen het libido en versterkt de seksuele passie.

Hematiet

De zilveren en glimmende hematiet is een steen die je echt tot rust brengt. Hij helpt bij het herstellen na ziekte en werkt dus ook bij extreme vermoeidheid.

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

2 comments on “Rustgevende edelstenen

  1. Pingback: Een rustpunt om bij je te dragen | Rust en Geluk

  2. Pingback: Rust in huis: een zen garden | Rust en Geluk