rust: 4 vragen om de dag mee te beginnen

met deze vragen begin je de dag goed.

Stel jezelf elke ochtend, voor jij je dag begint, deze vragen. Zo maak je elke dag een betere dag en creëer je een rustiger leven voor jezelf.

Hoe gaat het?

Dit is de vraag waar elke verandering mee begint: hoe gaat het met je? Stel jezelf deze vraag als je wakker wordt eens. Een variatie op deze vraag is: Hoe voel jij je?

Je kunt de antwoorden op deze vragen ook bijhouden op een kalender. Zo krijg je inzicht in hoe het met jou gaat in dit leven.

Wat wil ik?

Wat wil jij vandaag? Wat wil je bereiken? Wat wil je meemaken? Wat wil jij? Met deze vraag bepaal je waar jij je het beste op kunt focussen vandaag.

Wat kan ik?

Blijf je focussen op het positieve, dus op de mogelijkheden. Daar wordt je gelukkiger van en je weet dus wat je wel kunt. Je kunt dus aan de slag gaan!

Wat ga ik vandaag bereiken?

Zet voor jezelf vandaag een doel. Stel dit doel natuurlijk wel af op hoe jij je vandaag voelt, wat je wilt en wat je kunt.

Het werken met een doel maakt je veel rustiger in je hoofd. Daarnaast maakt het behalen van het doel je natuurlijk gelukkig.

Scarlet Le Pair

Over Scarlet Le Pair

Ik ben een passievolle, jonge vrouw die mensen graag rust en geluk brengt. Dit doe ik in het dagelijks leven als persoonlijk begeleider. Daarnaast heb ik een grote passie voor schrijven. Deze passie zet ik hier in om jou informatie te geven over ontspanning en genieten. Warme groet, Scarlet Le Pair

One comment on “rust: 4 vragen om de dag mee te beginnen

  1. Pingback: zelfvertrouwen: 3 manieren om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen | Rust en Geluk