Rust: 3 manieren om rust in huis te halen

rust in huis

Heb je behoefte aan meer rust in hoofd? Dan is een goed plan om eerst meer rust in jouw huis te halen. Dit zal een hoop schelen.

Een aquarium voor rust

Vissen hebben een zeer rustgevende werking op ons en je bent niet meer dan anderhalf uur per week kwijt aan het onderhoudt van een aquarium. Een goede reden dus om je eigen aquarium aan te schaffen.

Je kunt, als je last van stress en spanning hebt, lekker voor het aquarium gaan zitten en naar je vissen kijken. Het is net een tv, maar dan eentje die voor geestelijke rust zorgt.

Een zen garden

Je kunt ook een eigen kleine tuin in huis halen. Een zen garden kun je gemakkelijk zelf maken met een dienblad, zand en stenen.

Is er een moment waarop je hoofd overloopt? Volg dan de lijnen die je in het zand gemaakt hebt of neem de tijd om je zen garden opnieuw in te richten. Dit bezig zijn met zand zorgt voor een heerlijke rust en het zorgt ervoor dat je jouw gedachtes kunt ordenen.

Een ontspanningsboek

Je kunt ook een boek maken die helemaal gericht is op jouw rust en ontspanning. Deze kun je in je huis leggen en pakken zodra je behoefte hebt aan rust en geluk.

Een ontspanningsboek geeft je de mogelijkheid om je gedachtes te verzetten en je gevoelens te kalmeren.

[xyz-ihs snippet=”bolrust”]