Persoonlijk alarm

persoonlijk alarm

Veel huizen hebben tegenwoordig een alarmsysteem, evenals bedrijfspanden en auto’s. Vaak dient dit alarm er niet alleen voor om onze bezittingen te beschermen, maar een alarm dient vaak ook om ons te beschermen.

Een alarm om bij je te dragen

Gisteren kwam ik toevallig een apparaatje tegen dat functioneert als persoonlijk alarm. Binnen een seconde kan je het alarm af laten gaan. Dit doet een eventuele belager zeker schrikken en misschien zelfs vluchten. Daarnaast weet de omgeving dat je in gevaar bent.
Het bij je dragen van een persoonlijk alarm kan dus een heel veilig gevoel geven en kan zeker fijn zijn voor de vele mannen en vrouwen die een keer belaagd, lastig gevallen of erger zijn.

Een persoonlijk alarm aanschaffen.

Het alarm dat ik tegenkwam heet in ieder geval iLa Pebble. Daarnaast kun je natuurlijk even googelen en bij een webwinkel een persoonlijk alarm bestellen.

Scarlet Le Pair

Over Scarlet Le Pair

Ik ben een passievolle, jonge vrouw die mensen graag rust en geluk brengt. Dit doe ik in het dagelijks leven als persoonlijk begeleider. Daarnaast heb ik een grote passie voor schrijven. Deze passie zet ik hier in om jou informatie te geven over ontspanning en genieten. Warme groet, Scarlet Le Pair

Comments are closed.