Persoonlijk alarm

persoonlijk alarm

Veel huizen hebben tegenwoordig een alarmsysteem, evenals bedrijfspanden en auto’s. Vaak dient dit alarm er niet alleen voor om onze bezittingen te beschermen, maar een alarm dient vaak ook om ons te beschermen.

Een alarm om bij je te dragen

Gisteren kwam ik toevallig een apparaatje tegen dat functioneert als persoonlijk alarm. Binnen een seconde kan je het alarm af laten gaan. Dit doet een eventuele belager zeker schrikken en misschien zelfs vluchten. Daarnaast weet de omgeving dat je in gevaar bent.
Het bij je dragen van een persoonlijk alarm kan dus een heel veilig gevoel geven en kan zeker fijn zijn voor de vele mannen en vrouwen die een keer belaagd, lastig gevallen of erger zijn.

Een persoonlijk alarm aanschaffen.

Het alarm dat ik tegenkwam heet in ieder geval iLa Pebble. Daarnaast kun je natuurlijk even googelen en bij een webwinkel een persoonlijk alarm bestellen.

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

Comments are closed.