Ontspanningsoefening

Met deze oefeningen ben je zo meer ontspannen.

Wil je even helemaal tot rust komen? Kies een van de onderstaande 5 ontspanningsoefeningen en ontspan!

Kijken naar een brandende kaars

Het kijken naar vuur kan voor heerlijke ontspanning zorgen. Zeker als je het doet met de ondersteuning van deze oefening.

Lekker tekenen

Een andere manier om lekker te ontspannen is tekenen. Het kan dus ook een goede ontspanningsoefening zijn. Hoe je van tekenen een ontspanningsoefening maakt, lees je hier:

Gratis ontspanningsoefening

Wil jij altijd een ontspanningsoefening bij je hebben. Dan kun je hier een gratis ontspanningsoefening downloaden. Het is een hele simpele maar effectieve oefening.

Maak een toevluchtsoord in je hoofd

Je kunt ook een ontspanningsplekje in je hoofd maken. Zo kun je altijd en overal even tijd voor jezelf nemen en ontspannen zonder dat je jezelf hier fysiek voor hoeft te verplaatsten.

Ontspanningsoefening als mp3

Op deze site kun je een korte en effectieve ontspanningsoefening beluisteren. Echt een aanrader als jij je ogen gesloten wilt houden en even echt wilt ontspannen.

Scarlet Le Pair

Over Scarlet Le Pair

Ik ben een passievolle, jonge vrouw die mensen graag rust en geluk brengt. Dit doe ik in het dagelijks leven als persoonlijk begeleider. Daarnaast heb ik een grote passie voor schrijven. Deze passie zet ik hier in om jou informatie te geven over ontspanning en genieten. Warme groet, Scarlet Le Pair

Comments are closed.