Ontspanningsoefening

Met deze oefeningen ben je zo meer ontspannen.

Wil je even helemaal tot rust komen? Kies een van de onderstaande 5 ontspanningsoefeningen en ontspan!

Kijken naar een brandende kaars

Het kijken naar vuur kan voor heerlijke ontspanning zorgen. Zeker als je het doet met de ondersteuning van deze oefening.

Lekker tekenen

Een andere manier om lekker te ontspannen is tekenen. Het kan dus ook een goede ontspanningsoefening zijn. Hoe je van tekenen een ontspanningsoefening maakt, lees je hier:

Gratis ontspanningsoefening

Wil jij altijd een ontspanningsoefening bij je hebben. Dan kun je hier een gratis ontspanningsoefening downloaden. Het is een hele simpele maar effectieve oefening.

Maak een toevluchtsoord in je hoofd

Je kunt ook een ontspanningsplekje in je hoofd maken. Zo kun je altijd en overal even tijd voor jezelf nemen en ontspannen zonder dat je jezelf hier fysiek voor hoeft te verplaatsten.

Ontspanningsoefening als mp3

Op deze site kun je een korte en effectieve ontspanningsoefening beluisteren. Echt een aanrader als jij je ogen gesloten wilt houden en even echt wilt ontspannen.

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

Comments are closed.