Omgaan met hevige emoties: zingen

omgaan met hevige emoties

Als jij je echt niet goed voelt, kun je een liedje opzoeken die bij jouw stemming past. Luister niet alleen, maar zing ook heel hard mee.

Zingen is een manier  van uiten

Lekker meezingen met een liedje wat de kern van jouw gevoel raakt, zorgt ervoor dat je deze gevoelens kunt uiten. Op deze manier is zingen dus een manier om je te uiten. Dit zorgt ervoor dat je deze gevoelens minder hevig worden. Je wordt dus rustiger.

Schaam je dus niet als je heel hard meezingt en laat alles gaan. Word dus boos en huil alles eruit. Dit lucht op!

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

Comments are closed.