Meer rust met behulp van vuur

Deze ontspanningsoefeningen maken gebruik van vuur.

Rustig worden met behulp van vuur. Het is bijzonder en krachtig, een aanrader voor iedereen die last van spanning heeft.

Kijken naar een brandende kaars

Vuur heeft een bepaalde magie. Het is gevaarlijk en fascinerend. Vuur kan onder andere om die reden heel goed gebruikt worden om te ontspannen.

Alleen het  kijken naar een brandende kaars kan voor veel rust en ontspanning zorgen. Hoe je een goede ontspanningsoefening met vuur kunt uitvoeren, lees je hier:

Ontspanningsoefening: kijken naar een brandende kaars

Een symbolische verbranding

Soms blijft iets maar in je hoofd zitten. Je kunt het maar niet loslaten. Vuur kan je helpen om je hoofd leeg te maken en je problemen los te laten. Het enige wat je nodig hebt is een pen, papier, een aansteker en een schaal. Hoe je een symbolische verbranding kunt uitvoeren, lees je hier:

Loslaten: symbolische verbranding

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

Comments are closed.