Meer rust en ontspanning: bosgeluiden

Met deze bosgeluiden ben je zo weer ontspannen en rustig

In dit artikel vind je een filmpje uit het bos vol met ontspannende bosgeluiden.

Even heerlijk ontspannen

Wil je even lekker ontspannen en tot rust komen? Luister dan naar het onderstaande filmpje met bos- en watergeluiden en geniet.

Je kunt ondertussen ook even lekker tekenen of schrijven. Dit werkt nog rustgevender en maakt je hoofd leeg. Dat is ook aan te raden als je het moeilijk vindt alleen te luisteren of als dit niet voldoende ontspanning geeft.

 

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

2 comments on “Meer rust en ontspanning: bosgeluiden

  1. Pingback: Meer rust: Een toevluchtsoord in je hoofd | Rust en Geluk

  2. Pingback: Genieten: 3 schitterende landschappen | Rust en Geluk