Meer geluk: moed hebben

Echt geluk volgt als je de moed hebt om je hart te volgen.

Om je hart te volgen heb je moed nodig. Moed om je gevoel te volgen en je niet te veel van andere aan te trekken.

Echt geluk volgt pas als je de moed hebt je eigen verlangens te vervullen en je hart te volgen. Daarom wil ik de volgende vraag stellen:”Wat zou jij doen als jij de moed had?”

Het onderstaande liedje gaat hierover. Het is zeker een aanrader als je twijfels hebt over iets wat je wilt doen.

 

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

Comments are closed.