Gelukkig zijn: lekker fantaseren

Van fantaseren word je hartstikke gelukkig

Met je eigen fantasie kun je een hele nieuwe wereld in je hoofd creëren. Deze wereld is helemaal van jou en kun je helemaal inrichten zoals jij wilt. In deze wereld kun je hartstikke gelukkig zijn.

Bouw jouw eigen wereld

Heb je even geen behoefte aan de realiteit? Bouw dan je eigen wereld in je hoofd. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is te fantaseren. Beter kan toch niet.

Hoe deze wereld eruit ziet bepaal jij zelf. Vul het in ieder geval met dingen die jou gelukkig maken. Vergeet een ontspanningsplekje niet!

Waar kun je mee beginnen?

Het makkelijkste is als je begint met het fantaseren dat je in een bos bent. Daar bouw je een huis en tuin. Precies zoals jij die het mooist vindt. Richt hierbij alles in, maar als je niet van details houdt, besteed je geen aandacht aan de details. Van het inrichten van jouw huis en tuin wordt je hartstikke rustig.

Vanuit de tuin kun je van alles bouwen. Denk bijvoorbeeld aan een natuurgebied of pretpark. Net waar jij je fijn bij voelt.

Gelukkig worden van fantaseren

Als jij een basis hebt in je fantaseren (dus het huis en de tuin), kun je vanuit die basis van alles beleven in je fantasie. Je kunt hele verhalen verzinnen en beleven in deze wereld.  Hier wordt je hartstikke gelukkig en ontspannen va n.

Neem dus regelmatig de tijd om lekker te fantaseren.

[xyz-ihs snippet=”bolfantasie”]

Een reactie

Reacties zijn gesloten.