Meer geluk: 3 tips voor meer geluk

Blijf positief en wees gelukkiger.

Een beetje meer geluk is altijd welkom. Als je deze drie simpele tips toepast in jouw leven, heb je zo een beetje meer geluk.

Tip 1: blijf positief

Blijf je richten op de dingen die goed gaan in je leven, zie de goede kanten van mensen in en blijf positief denken.

Als je dit doet, blijf je gezond en word je gelukkiger. Het maakt het leven ook een stuk dragelijker.

Tip 2: geniet van de kleine dingen

Het zijn de kleine dingen in het leven waar je het meeste geluk uit kunt halen. Geniet van een goede grap of van een leuke situatie.

Daarnaast kun je vaker terugdenken aan leuke dingen of situaties. Op deze manier word je ook positiever en je gaat zien dat er eigenlijk wel heel veel leuke dingen zijn in het leven.

Tip 3: Wees dankbaar

Het uiten van dankbaarheid maakt een mens heel gelukkig. Daarnaast maak je een ander gelukkig met jouw dankbaarheid. Twee vliegen in een klap dus!

Een leuke oefening

Om deze drie tips goed in te zetten, kun je ook een lijstje maken. Maak bijvoorbeeld een lijstje van tien dingen waar je echt dankbaar voor bent en/of maak een lijstje van vijf recente gebeurtenissen waar jij echt van genoot.

Scarlet Le Pair

Over Scarlet Le Pair

Ik ben een passievolle, jonge vrouw die mensen graag rust en geluk brengt. Dit doe ik in het dagelijks leven als persoonlijk begeleider. Daarnaast heb ik een grote passie voor schrijven. Deze passie zet ik hier in om jou informatie te geven over ontspanning en genieten. Warme groet, Scarlet Le Pair

2 comments on “Meer geluk: 3 tips voor meer geluk

  1. Pingback: Gelukkig zijn: jezelf complimenten geven | Rust en Geluk

  2. Pingback: maillot de foot