Lekkere seks: 2 tips

kusje

Je seksleven leven lekkerder maken. Hoe doe je dat? Je kunt in ieder geval beginnen met deze tips en vervolgens zelf nieuwe dingen verzinnen.

Praten tijdens de seks

Veel stellen praten niet tijdens de seks. Vaak is hier geen plaats voor door de opwinding. Terwijl praten en met name elkaar liefkozen tijdens de seks een hele sterke band schept.

Tijdens een vrijpartij stel je jezelf namelijk heel kwetsbaar op. Dit maakt je erg gevoelig voor je partner. Als deze dan lieve dingen tegen je zegt, wordt je zekerder van jezelf en van je relatie. Het geeft je de mogelijkheid om jezelf buiten de seks verder open te stellen naar je partner.

Om elkaar echt te kunnen liefkozen met woorden is het wel nodig dat het rustige seks is waarbij er eventueel zelfs kleine pauzes ingelast worden.

Vastbinden

Het kan ook heel lekker zijn al een van de partners vastgebonden wordt tijdens een vrijpartij. Sta er wel bij stil dat dit zeer veel vertrouwen vraagt en dat dit zeker de eerste keren met veel rust en zorgvuldigheid gedaan moet worden.

Neem ook echt de tijd om de vastgebonden partner op te winden. Deze is namelijk vaak wat gespannen door de situatie en dat kan de seks bemoeilijken.

Als extraatje kun je naast het vastbinden van de polsen en enkels ook een blinddoek gebruiken.

[xyz-ihs snippet=”bolseks”]