Knuffelkussen: voor als je het zwaar hebt

knuffelkussen

Een knuffelkussen is iets wat iedereen in huis zou moeten hebben. Het kan je namelijk helpen als je er doorheen zit of als jij je eenzaam voelt.

Wat is een knuffelkussen?

Een knuffelkussen is een heel zacht kussen dat je kan pakken als je behoefte hebt aan een knuffel. Je kan ook een zacht plaid voor gebruiken.

Het is heerlijk om te knuffelen met een zacht kussen of een zacht deken als je er helemaal doorheen zit. Je kunt de knuffel helemaal fijn knijpen en er ook je gezicht in begraven als je wilt huilen.

Om het knuffelen met dit zachte kussen nog aangenamer te maken, kun je het vullen met gedroogde lavendel of er een lekker parfum op sprayen ( bijvoorbeeld een parfum van het geslacht waar jij op valt).

De zware nachten

De meeste emoties komen naar boven als je ’s nachts in bed ligt. Je kunt je dan heerlijk wikkelen om dit kussen en het tegen je buik aan drukken.

Een andere mogelijkheid is dat je het kussen in je rug legt. Dit geeft een gevoel van steun en geborgenheid.

Als je voor een knuffelplaid hebt gekozen, kun je jezelf natuurlijk ook helemaal wikkelen in dit deken. Zo wordt je omringt met een zachte warmte. Dit is heel aangenaam als een zware nacht hebt.

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

Comments are closed.