Knuffelen in het openbaar

Knuffelen in het openbaar: doen of niet?

Knuffelen in het openbaar of niet? Dit is iets waar veel stellen tegenaan lopen in een relatie. Met name in het begin van een relatie, waarin je continu aan elkaar wilt zitten, is dit een punt van discussie.

Knuffelen in het openbaar: niet doen

Houd het bij subtiele aanrakingen van de knieën, armen, schouders en rug. Het zijn namelijk juist deze aanrakingen die jullie relatie bevestigd. Het zijn veilige en intieme aanrakingen die niet de grenzen van jou, je partner en eventuele omstanders overschrijden.

Daarnaast zorgt deze manier van elkaar aanraken ervoor dat echte intimiteit in jullie relatie zoals knuffelen en kusjes geven alleen van jullie is. Dit hoef je dan op geen enkele andere manier met andere mensen te delen. Juist dit versterkt jullie relatie en het zorgt ervoor dat de passie veel langer aanwezig blijft.

Knuffelen in het openbaar kan romantisch zijn

Natuurlijk zijn er ook situaties waarin het heerlijk is om in het openbaar te knuffelen. Zo kun je heerlijk tegen elkaar aanhangen in de trein.

Daarnaast zijn er van die romantische situaties waarin je gewoon tegen elkaar aan moet staan. Doe dit dan ook.

Bij deze knuffels zit dus geen seksuele intentie of een ander soort spanning/opwinding achter. De knuffels die je altijd en overal mag geven zijn gekenmerkt door pure rust en liefde.

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

Comments are closed.