Je bent mooi en je bent heel slim

Deze reclame laat zien dat het niet alleen gaat om mooi zijn, maar het gaat er ook om dat je slim bent en dat is precies de boodschap die we onze kinderen mee mogen geven.

Volg je passie en volg je hart, daar ligt je geluk en daar gaat het om. Geef dit ook mee aan de mensen om je heen en vertel ze niet alleen dat ze mooi zijn van buiten, maar ook dat ze heel mooi zijn van binnen.

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

Comments are closed.