Intieme seks: 2 tips

kusje

Seks is iets wat bij het leven hoort en juist daardoor kan de sleur erin komen. De intimiteit verdwijnt en de seks wordt oppervlakkig. Met deze twee tips komt de intimiteit terug.

Wees bewust

Het belangrijkste bij intieme seks is het bewustzijn. Als je bewust bezig bent met wat je voelt, ziet en ervaart, is er geen ruimte voor andere gedachtes zoals boodschappen doen.

Bij bewuste seks ben je echt met elkaar verbonden en dat verbreekt de sleur en maakt de ervaring zo veel aangenamer en intenser.

Bewust bezig zijn met seks kan best lastig zijn, zeker in stressvolle tijden. De truc is jezelf telkens af te sluiten voor andere gedachtes. Elke niet aan seks gerelateerde gedachte duw je weg en vervolgens focus je jezelf weer op het heerlijke genot van het vrijen.

Neem de tijd

In  de huidige maatschappij is tijd schaars en waardevol. Neem voor elk onderdeel van de seks dus ruim de tijd en geniet. Besteed genoeg aandacht aan het strelen en kusjes geven. Neem de tijd voor het uitkleden en opwinden. En, waarschijnlijk het belangrijkste, neem de tijd voor de daadwerkelijke penetratie.

Soms vergeten we hoe bijzonder het is om zo in elkaar te zitten en zowel geestelijk als fysiek verbonden te zijn. Sta daarom eens goed stil bij de penetratie en neem voor de rest van de daad ook alle tijd.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone
Scarlet Le Pair

Over Scarlet Le Pair

Ik ben een passievolle, jonge vrouw die mensen graag rust en geluk brengt. Dit doe ik in het dagelijks leven als persoonlijk begeleider. Daarnaast heb ik een grote passie voor schrijven. Deze passie zet ik hier in om jou informatie te geven over ontspanning en genieten. Warme groet, Scarlet Le Pair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>