Het honderdste bericht

Lieve lezers,

We hebben iets te vieren! Dit is namelijk het honderdste bericht op rustengeluk.nl. Om dit te vieren heb ik een overzichtje gemaakt van de vijf populairste berichten tot nu toe.

  1. Beter slapen: 3 tips tegen slapeloosheid
  2. Rust in je leven
  3. weg met stress!
  4. Gelukkig zijn: jezelf complimenten geven
  5. Edelstenen die de slaap bevorderen

Taart en Ballonnen

taart   ballonnen

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

Comments are closed.