Haal planten in huis

plant

Heb je het niet naar je zin in je huis? Is je energieniveau toe aan een oppepper? Haal dan een of meerdere planten in huis.

Planten produceren zuurstof

Planten vormen, onder invloed van zonlicht, zuurstof. Dit is natuurlijk hartstikke gezond voor jou! Als er meer zuurstof in je huis komt, kan het zomaar zijn dat je meer energie krijgt. Je lijf heeft namelijk veel zuurstof nodig om een energiek gevoel te hebben.

Een handige tip hierbij is dat je in ieder geval een plant in je slaapkamer zet. Zo krijg je waarschijnlijk ook meer zuurstof in je slaap binnen.

Haal kleur in huis

Als je een paar planten in huis hebt die kleurrijke bladeren hebben of kleurrijke bloemen geven, haalt dit een gevoel van geluk omhoog. Kleuren hebben namelijk een sterke werking op het onderbewuste.

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

Comments are closed.