Haal planten in huis

plant

Heb je het niet naar je zin in je huis? Is je energieniveau toe aan een oppepper? Haal dan een of meerdere planten in huis.

Planten produceren zuurstof

Planten vormen, onder invloed van zonlicht, zuurstof. Dit is natuurlijk hartstikke gezond voor jou! Als er meer zuurstof in je huis komt, kan het zomaar zijn dat je meer energie krijgt. Je lijf heeft namelijk veel zuurstof nodig om een energiek gevoel te hebben.

Een handige tip hierbij is dat je in ieder geval een plant in je slaapkamer zet. Zo krijg je waarschijnlijk ook meer zuurstof in je slaap binnen.

Haal kleur in huis

Als je een paar planten in huis hebt die kleurrijke bladeren hebben of kleurrijke bloemen geven, haalt dit een gevoel van geluk omhoog. Kleuren hebben namelijk een sterke werking op het onderbewuste.

Scarlet Le Pair

Over Scarlet Le Pair

Ik ben een passievolle, jonge vrouw die mensen graag rust en geluk brengt. Dit doe ik in het dagelijks leven als persoonlijk begeleider. Daarnaast heb ik een grote passie voor schrijven. Deze passie zet ik hier in om jou informatie te geven over ontspanning en genieten. Warme groet, Scarlet Le Pair

Comments are closed.