Goed voor jezelf zorgen

Je kunt ook gaan zwemmen als beweging.

Goed voor jezelf zorgen

Wil je gelukkiger worden? Dan is een van de eerste stappen goed voor jezelf zorgen. Dit is heel belangrijk als jij je goed wilt voelen. Het is zeker ook aan te raden om dit te gaan doen als je in de put hebt gezeten.  

Gezond eten

Gezond eten is heel belangrijk als jij je goed wilt voelen. Je lichaam heeft goede voeding nodig om goed te functioneren en als je lichaam goed functioneert voel jij je een stuk beter.

Om te beginnen is het belangrijk dat je drie keer per dag een hoofdmaaltijd eet. Dus ontbijt voor je aan de slag gaat. Lunch tussen 12:00 en 13:00 en eet voor 19:00 uur je avondeten.

Probeer fastfood en kant-en-klaarmaaltijden zoveel mogelijk te vermijden. Snoepen mag best, maar het liefst niet meer dan twee keer per dag en niet na 20:00 uur.

Als laatste is het belangrijk dat je veel vitamines binnenkrijgt en dus veel groente en fruit eet. Drink ook minstens een liter water op een dag om je nieren gezond te houden.

Persoonlijke verzorging

Houdt je lichaam goed schoon en maak gebruik van lekkere verzorgende producten. Als je hier de tijd voor neemt en er een rust momentje van maakt, kun je hier echt gelukkig van worden.

Neem bijvoorbeeld de tijd om je droge huid een keer per dag te verzorgen met een lekkere bodylotion of was je haren met een heerlijk geurende shampoo.

Beweging

Bewegen maakt energie vrij en het kan op een hele fijne manier. Je hoeft echt niet te hard te lopen om te bewegen. Je kan ook lekker een stukje wandelen of zwemmen. Vindt iets wat jij echt leuk vindt en doe dit minstens 2 keer per week een uur.

Scarlet Le Pair

Over Scarlet Le Pair

Ik ben een passievolle, jonge vrouw die mensen graag rust en geluk brengt. Dit doe ik in het dagelijks leven als persoonlijk begeleider. Daarnaast heb ik een grote passie voor schrijven. Deze passie zet ik hier in om jou informatie te geven over ontspanning en genieten. Warme groet, Scarlet Le Pair

Comments are closed.