Genieten: water met een smaakje

Nog meer genieten van water.

Water is heel belangrijk voor je lichaam. Water drinken is dan ook heel goed voor je gezondheid. Om water nog gezonder en lekkerder te maken, kun je er op deze manier een smaakje aan toevoegen.

Water met een lekkere smaak

Om jouw water op een gezonde manier een lekker smaakje te geven, kun je er een schijfje groente of fruit aan toevoegen.

Citroen en limoen geven een heerlijke frisse en licht zure smaak. Met name in de zomer raad ik je aan om een schijfje van een van deze twee vruchten aan je water toe te voegen.

Komkommer geeft een frisse en neutrale smaak. Wel proef je licht dat er komkommer in het water zit.

Voor een lekkere zoete smaak raad ik aardbei, sinaasappel of mandarijn aan. Ook voor kinderen is dit een goede aanrader.

Als laatste wil ik appel benoemen. Water met een lichte en frisse appelsmaak is heel lekker.

Het maakt je water extra gezond

Natuurlijk zitten niet alle vitamines uit het fruit en groente in het water wat je drinkt, maar een deel van het sap uit het schijfje komt natuurlijk wel in je water terecht. Zo krijg je toch een paar extra vitamines binnen.

Het water ziet er leuk en aantrekkelijk uit

Het gekleurde schijfje valt direct op en geeft je water een fris en aantrekkelijk uiterlijk. Dit is natuurlijk helemaal leuk in de zomer en op feestjes!

Ps. Was wel vrucht waarvan je het schijfje snijdt goed af.
In een glas water zou ik 1 schijfje plaatsen en in een kan of grote fles water 3 tot 5 schijfjes.

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

One comment on “Genieten: water met een smaakje

  1. Pingback: Genieten: 3 tips voor warme dagen | Rust en Geluk