Genieten: nagenieten

Als je meer nageniet, word je gelukkiger.

Een hele makkelijke manier om meer te genieten in het leven is nagenieten. Nagenieten van leuke dingen die gebeurt zijn en van leuke situaties die hebben plaatsgevonden.

Waar kun je van nagenieten?

Je kunt nagenieten van alles waarvan jij genoten hebt. Wat, wanneer, waarom en hoe maken hier helemaal niks bij uit. Het gaat erom dat jij ervan genoten hebt.

Als je weer terughaalt waarvan je genoten hebt, kun je het gevoel van genieten ook weer naar boven halen. Dat is precies wat nagenieten inhoudt.

Voorbeelden van situaties waarin jij genoten kunt hebben en waarvan je dus na kunt genieten, zijn:

  • Een leuke autorit
  • Een uitje
  • Gezellig eten met het gezin
  • Een feestje
  • Een interessant gesprek

Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen en situaties waar je van kunt genieten.

Leren na te genieten

Soms is het heel moeilijk om na te genieten. Helemaal als je last hebt van stress en onrust. De truc is om toch vrij te maken om na te genieten. Dit maakt je rustiger, gelukkiger en vermindert dus ook jou stress.

Een manier om meer na te genieten is door elke keer als je gegeten hebt aan een leuke situatie te denken. Geniet dan ook oprecht weer van deze herinnering.

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

Comments are closed.