Genieten in je eentje: alleen uit eten

Alleen uit eten is genieten.

Ik was laatst aan het werk in Nunspeet en het was al 18:00 uur toen ik klaar was met mijn laatste klant. Aangezien Nunspeet een uur rijden bij mijn huis vandaan is en ik behoorlijk honger had, besloot ik om daar ergens te gaan eten.

Leuke dingen alleen doen, is voor ons onbekend

Je kunt je vast wel voorstellen dat het personeel van het restaurant opkeek toen ik een tafel voor een persoon vroeg. In onze maatschappij is het niet echt normaal om in je eentje uit eten te gaan. Terwijl dit in mijn ogen niks geks is. Er zijn genoeg hardwerkende alleenstaande mensen die ook wel eens willen genieten en ontspannen. En zeg nou zelf, uit eten gaan is toch heerlijk?

Alleen leuke dingen doen, is genieten

Het voordeel van alleen leuke dingen doen zoals uit eten gaan of naar de bioscoop gaan, is dat je precies kunt doen waar je behoefte aan hebt en dit op elk voor jouw geschikt moment kunt doen. Er is nooit een discussie en je hoeft je niet te verantwoorden.

Welke dingen kun je alleen doen?

Op nummer 1 staat voor mij naar de bioscoop gaan. Normaal praat je ook niet echt veel tijdens de film in de bioscoop. Daarnaast heb je alle kans om compleet in de film op te gaan.

Natuurlijk kun je ook gerust lekker uit eten gaan. Zo hoef je een keer niet te koken en hoef je alleen oog voor jouw bord te hebben. Dit is een heerlijke mogelijkheid die je kunt gebruiken als je even goed wilt nadenken of als je even alleen, maar niet eenzaam, wilt zijn.
Als je toch behoefte hebt aan contact met andere, kun je tegenwoordig je mobieltje pakken gezellig iemand sms’en.

De natuur ingaan, kun je ook heerlijk alleen doen. Zo hoor je de vogeltjes en andere natuurgeluiden ook eens echt goed. Je kunt ook echt elk paadje ontdekken die jouw aanspreekt.

Je kunt ook naar een pretpark gaan, maar dit raad ik minder aan. De meeste attracties zijn namelijk ingericht voor twee of meer personen. Het kan wel een manier zijn om nieuwe mensen te ontmoeten.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone
Scarlet Le Pair

Over Scarlet Le Pair

Ik ben een passievolle, jonge vrouw die mensen graag rust en geluk brengt. Dit doe ik in het dagelijks leven als persoonlijk begeleider. Daarnaast heb ik een grote passie voor schrijven. Deze passie zet ik hier in om jou informatie te geven over ontspanning en genieten. Warme groet, Scarlet Le Pair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>