Genieten: 3 schitterende landschappen

Na een lange werkdag is het heerlijk om te staren naar een van deze schitterende landschappen. Sta er goed bij stil dat deze plekken echt op onze aarde bestaan.

Het is leuk om naar een van deze foto’s te kijken en te fantaseren dat jij daar loopt. Maak er een verhaal van en laat je fantasie helemaal gaan?

  • Wat zou je doen op het strand? Zwemmen of zonnen?
  • Ga je lekker wandelen in het bos of ga je tegen een boom aanzitten en luisteren naar de geluiden van het bos?
  • Lig je lekker in het lange gras of struin je er doorheen?

Jouw plekje aan de zee

strand

Jouw plekje in het bos

bos

Jouw plekje in het gras

weiland

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

Comments are closed.