Genieten: 3 gevoelige lichaamsdelen

gevoelige plekjes

Het is heerlijk om aangeraakt en gestreeld te worden. Zeker op gevoelige plekjes. Natuurlijk heeft iedereen zijn of haar eigen gevoelige plekjes, maar er zijn een paar algemene lichaamsdelen die bij bijna iedereen gevoelig zijn.

Buik

De buik is een van onze kwetsbaarste lichaamsdelen. Er liggen namelijk veel belangrijke organen in onze buik. Daarnaast zit er een groot energiecentrum op die plek. Het zachtjes strelen van de buik is misschien niet altijd even sensueel, maar wel heel intiem en vertrouwd.

Het kan een gevoel van veiligheid oproepen en vele emoties naar boven halen.

Nek en hals

In de nek (aan de rugzijde) lopen alle zenuwen vanuit het lichaam naar de hersenen. Ondanks dat deze zeer goed in onze wervels verborgen liggen, zorgt dit er wel voor dat de nek een zeer gevoelig lichaamsdeel is. Het strelen van de nek kan intense ontspanning ter weeg brengen en, als er tegen de schedel aan gemasseerd wordt, hoofdpijn verminderen.

De hals ligt aan de borstzijde van het lichaam. Voor met name vrouwen is het laten strelen van de hals heel kwetsbaar.

Voor het laten strelen van de hals is vertrouwen en een soort van overgave nodig. Het is dus ook heel intiem.

Oorlelletje

Het oorlelletje is natuurlijk een hele bekende als het aankomt op gevoelige lichaamsdelen. Het kan als heel rustgevend worden ervaren als er iemand aan je oorlelletje friemelt, er kusjes op geeft of er zachtjes aan sabbelt.

Dit kan daarnaast als sensueel en opwindend worden ervaren.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone
Scarlet Le Pair

Over Scarlet Le Pair

Ik ben een passievolle, jonge vrouw die mensen graag rust en geluk brengt. Dit doe ik in het dagelijks leven als persoonlijk begeleider. Daarnaast heb ik een grote passie voor schrijven. Deze passie zet ik hier in om jou informatie te geven over ontspanning en genieten. Warme groet, Scarlet Le Pair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>