Geïnteresseerd zijn in je partner

geïnteresseerd zijn in je partner

Wil jij jouw partner echt gelukkig maken? Toon dan oprechte interesse in hem/haar. Dit geeft jouw partner een heerlijk gevoel en het maakt jullie band sterker.

Luister met aandacht

Heeft jouw partner iets te vertellen? Luister dan met aandacht. Het spreekt voor jou misschien voor zich dat jij je partner belangrijk vindt, maar als je dit niet uit weet je partner dit niet. Door aandachtig te luisteren naar het verhaal van de ander, uit je de waarde die je aan je partner hecht.

Ga dus niet een spelletje zitten spelen, iets lezen of tv kijken als je lief je iets probeert te vertellen. Dit kan heel kwetsend zijn en je partner onzeker maken.

Stel vragen

Echte interesse uit je nog beter door vragen te stellen. Zeker open vragen die beginnen met wat, waar, wanneer, waarom, hoe en wie verdiepen het gesprek.

Daarnaast leer jij je partner nog beter kennen. Je leert wat de drijfveren van jouw partner zijn. Dit is heel belangrijk in een goede relatie.

Scarlet Le Pair

Over Scarlet Le Pair

Ik ben een passievolle, jonge vrouw die mensen graag rust en geluk brengt. Dit doe ik in het dagelijks leven als persoonlijk begeleider. Daarnaast heb ik een grote passie voor schrijven. Deze passie zet ik hier in om jou informatie te geven over ontspanning en genieten. Warme groet, Scarlet Le Pair

Comments are closed.