7 geheimen van een goede relatie

Dit zijn de basisvoorwaarden van een goede relatie.

Dit zijn 7 basis voorwaarden waaraan een goede relatie hoort te voldoen. Eigenlijk zijn het hele simpele dingen, daardoor worden sommige wel eens vergeten.

Waardering

elkaar waarderen en dit uitspreken.  Hierbij gaat het ook zeker om de kleine dingetjes!

Vertrouwen

Het is heel belangrijk dat je vertrouwen hebt in je partner en in de relatie. Vergeet hierbij niet dat je ook vertrouwen in jezelf moet hebben om echt gelukkig te zijn.

Knuffelen

Door te knuffelen maakt het lichaam het hormoon endorfine aan. Dit zorgt ervoor dat jij je prettig voelt en je partner dus ook!

Seks

regelmatig seks versterkt jullie band en verminderd spanning. Dit is heel belangrijk in stressvolle tijden. Probeer dus juist veel seks te hebben in zware tijden.

Zeggen als je iets dwars zit

Dit is heel moeilijk, aangezien je dan op je kwetsbaarst bent. Toch is het heel belangrijk dat partners delen wat er in hun hoofd en hart speelt. Zo leer je elkaar nog beter kennen en kun je erop inspelen

Spreek verwachtingen uit

Eigenlijk is het beter om zo min mogelijk te verwachten en je te laten verrassen, maar er zijn altijd dingen die je mag verwachten. Het is belangrijk dat jullie deze verwachtingen bespreken, zodat deze duidelijk zijn. Hierdoor is er minder kans op teleurstellingen.

Genieten van en met elkaar

Geniet samen van leuke en mooie dingen. Onderneem samen dan ook veel activiteiten en maak dingen samen mee. Vergeet niet om ook van elkaar te genieten!

[xyz-ihs snippet=”bolrelaties2″]