Even op vakantie

bos

Lieve lezers,

Ik ga even een weekje op vakantie en zal dus geen artikelen schrijven de komende week. Om vandaag toch nog iets mee te geven, wil ik graag de volgende tips met jullie delen:

  • Geniet van alles waar je maar van kunt genieten, dus ook van de allerkleinste dingen.
  • Doe deze week iets echt voor jezelf en neem er minstens een uur de tijd voor.
  • Laat de dingen waar je niks aan kunt doen los en focus je op de dingen waar je wel iets aan kunt doen.
  • Zorg ervoor dat er voldoende zonlicht op je huid komt, zodat je lichaam vitamine D aan kan maken. Het weer geeft je er alle mogelijkheid toe.
  • Hou van jezelf.

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

Comments are closed.