Een rustpunt om bij je te dragen

ketting

Een rustpunt oftewel een ankertje is in dit geval iets kleins wat je bij je draagt. Het is iets wat jouw gelukkig maakt en dat je een veilig gevoel geeft.

Het belangrijk dat jouw gekozen anker iets is wat jouw een sterk positief gevoel geeft.  Dan kun je het vastpakken en door je handen laten glijden als je het even niet meer ziet zitten. Het kan je dan steun en rust geven.

Een sieraad als rustpunt

Mijn rustpuntje is mijn ketting. Hieraan heb ik twee symbolische hangertjes hangen die mijn kern raken.

Je kunt ook van een ketting jouw rustpunt maken. Kies hiervoor een of meerder hangers die jouw een goed gevoel geven.

Het kan bijvoorbeeld een hanger van een dolfijn zijn, omdat die het gevoel wat je als kind van dolfijnen kreeg terughaalt.
Het kan een symbool zijn waar je over gedroomd hebt.
Een andere tips is dat je een hanger draagt met daarop een naam van iemand die veel voor je betekent.
Een laatste leuke tip die ik je kan geven is een sierraad van edelsteen te nemen. Bijvoorbeeld een edelsteen met een rustgevende werking.

Het rustgevende sieraad hoeft natuurlijk geen ketting te zijn. Een armband of ring is hier ook zeer geschikt voor.

Een los object als rustpunt

Je kan ook iets in je broekzak of tas bij je houden. Bijvoorbeeld een losse edelsteen of een hanger die je hond aan zijn halsband had. Het kan ook een steen of schelp zijn die je gevonden hebt tijdens een ontspannende wandeling.

Een foto als rustpunt

Je kunt ook een foto van iets dat of iemand die veel voor je betekent als rustpunt bij je dragen. Je kunt het bijvoorbeeld in je portemonnee houden of in het hoesje van je mobiel. Zo kun je naar deze foto kijken en je ophalen aan het gevoel dat de foto je geeft.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone
Scarlet Le Pair

Over Scarlet Le Pair

Ik ben een passievolle, jonge vrouw die mensen graag rust en geluk brengt. Dit doe ik in het dagelijks leven als persoonlijk begeleider. Daarnaast heb ik een grote passie voor schrijven. Deze passie zet ik hier in om jou informatie te geven over ontspanning en genieten. Warme groet, Scarlet Le Pair

One comment on “Een rustpunt om bij je te dragen

  1. Pingback: Rust in je leven | Rust en Geluk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>