Een coach die naar je toekomt

thee met een coach

Soms is het fijn om begeleid te worden als je het niet meer ziet zitten, maar vaak is het reizen naar een goede therapeut een grote drempel. Gelukkig zijn er oplossingen om deze drempel weg te nemen.

Wat is coaching?

Coaching is een manier van praten, vragenstellen en het uitvoeren van oefeningen. Dit leidt tot een beter inzicht in jezelf en in je leven. Vervolgens ga je samen en een coach de dingen die niet lekker lopen in je leven aanpakken en veranderen.

Coach aan huis

Zelf werk ik tegenwoordig als coach aan huis. Dit betekent dat ik, als coach, degene ben die reist. Ik kom bij jou thuis langs voor een coachsessie. Jij hoeft het huis dus niet uit, maar kunt wel tijdens een persoonlijke gesprek gecoacht worden. Ideaal toch?

Online coach

Daarnaast werk ik als online coach. Het coachtraject vindt hierbij plaats via de mail. Ook hierbij hoef je dus niet te reizen. Het grote voordeel van coaching via de mail is dat je geen afspraak hoeft te maken. Je kunt mailen wanneer je wilt, zelfs midden in de nacht. Je werkt dus aan jezelf op de momenten dat het je echt uitkomt.

Andere coaches

Natuurlijk kan het zo zijn dat ik niet de coach voor jou ben. In dat geval kun je kijken op de site goede-coach.nl en daar de coach zoeken die bij jou past. Mocht je het lastig vinden om een coach te vinden die jou kan helpen, dan kun je de medewerkers van de site voor jou laten zoeken. Dit is gratis en jij hebt er geen werken aan.

Zo weet je zeker dat jij de coach vindt die bij jou past.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone
Scarlet Le Pair

Over Scarlet Le Pair

Ik ben een passievolle, jonge vrouw die mensen graag rust en geluk brengt. Dit doe ik in het dagelijks leven als persoonlijk begeleider. Daarnaast heb ik een grote passie voor schrijven. Deze passie zet ik hier in om jou informatie te geven over ontspanning en genieten. Warme groet, Scarlet Le Pair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>