Edelstenen die werken tegen hoofdpijn

edelsteen

Na een artikel over rustgevende edelstenen en een artikel over edelstenen die de slaap bevorderen, komt dit artikel over edelstenen die werken tegen hoofdpijn.

Aventurijn

Aventurijn helpt bij heftige emoties, die vaak de aanleiding zijn van hoofdpijn. Deze edelsteen helpt bij onzekerheid en nervositeit. Hij brengt innerlijke rust en balans.

Obsidiaan

De obsidiaan is een edelsteen die helderheid biedt in verwarrende situaties. Deze steen helpt je dus overzicht te creëren in stressvolle en chaotische situaties. Dit zijn vaak de situaties die spanningshoofdpijn veroorzaken.

Smaragd

Smaragd is een edelsteen die de spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei stimuleert. Het is een rustgevende edelsteen die goed werkt bij hoofdpijn en migraine.

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

Comments are closed.