Edelstenen die werken tegen hoofdpijn

edelsteen

Na een artikel over rustgevende edelstenen en een artikel over edelstenen die de slaap bevorderen, komt dit artikel over edelstenen die werken tegen hoofdpijn.

Aventurijn

Aventurijn helpt bij heftige emoties, die vaak de aanleiding zijn van hoofdpijn. Deze edelsteen helpt bij onzekerheid en nervositeit. Hij brengt innerlijke rust en balans.

Obsidiaan

De obsidiaan is een edelsteen die helderheid biedt in verwarrende situaties. Deze steen helpt je dus overzicht te creëren in stressvolle en chaotische situaties. Dit zijn vaak de situaties die spanningshoofdpijn veroorzaken.

Smaragd

Smaragd is een edelsteen die de spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei stimuleert. Het is een rustgevende edelsteen die goed werkt bij hoofdpijn en migraine.

Scarlet Le Pair

Over Scarlet Le Pair

Ik ben een passievolle, jonge vrouw die mensen graag rust en geluk brengt. Dit doe ik in het dagelijks leven als persoonlijk begeleider. Daarnaast heb ik een grote passie voor schrijven. Deze passie zet ik hier in om jou informatie te geven over ontspanning en genieten. Warme groet, Scarlet Le Pair

Comments are closed.