Edelstenen die werken bij buikklachten

Edelstenen met een rustgevende werking.

Deze edelstenen kunnen buikklachten verlichten.

Bergkristal

Bergkristal is een edelsteen die het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert. Het is dus een steen de goed werkt bij buikpijn.
Daarnaast werkt bergkristal heel goed bij misselijkheid en duizeligheid.

Carneool

Deze edelsteen brengt balans en heeft een regulerende werking. Het is een hele fijne edelsteen om bij je te dragen als je last hebt van spijsverteringsklachten.

Hematiet

Hematiet bevordert het herstel na ziekte. Het is dan ook een goede steen om bij je te dragen als je de buikgriep hebt (gehad) of als je last hebt van andere buikaandoeningen.

Jade

Jade is een kalmerende edelsteen die veel rust brengt. Deze edelsteen werkt goed bij maagklachten, maar ook bij blaasontstekingen en bij nierklachten.

Opaal

Opaal is de edelsteen van de inzicht, wilskracht en van de intuïtie. Deze steen werkt heel goed bij spijsverteringsstoornissen.

Rozenkwarts

Deze mooie roze edelsteen is heel liefdevol en rustgevend. Rozenkwarts is een steen van de kwetsbaarheid, verlegenheid, angsten en van bescherming.
Deze steen werkt goed bij maag- en darmklachten.

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

Comments are closed.