Edelstenen die werken bij buikklachten

Edelstenen met een rustgevende werking.

Deze edelstenen kunnen buikklachten verlichten.

Bergkristal

Bergkristal is een edelsteen die het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert. Het is dus een steen de goed werkt bij buikpijn.
Daarnaast werkt bergkristal heel goed bij misselijkheid en duizeligheid.

Carneool

Deze edelsteen brengt balans en heeft een regulerende werking. Het is een hele fijne edelsteen om bij je te dragen als je last hebt van spijsverteringsklachten.

Hematiet

Hematiet bevordert het herstel na ziekte. Het is dan ook een goede steen om bij je te dragen als je de buikgriep hebt (gehad) of als je last hebt van andere buikaandoeningen.

Jade

Jade is een kalmerende edelsteen die veel rust brengt. Deze edelsteen werkt goed bij maagklachten, maar ook bij blaasontstekingen en bij nierklachten.

Opaal

Opaal is de edelsteen van de inzicht, wilskracht en van de intuïtie. Deze steen werkt heel goed bij spijsverteringsstoornissen.

Rozenkwarts

Deze mooie roze edelsteen is heel liefdevol en rustgevend. Rozenkwarts is een steen van de kwetsbaarheid, verlegenheid, angsten en van bescherming.
Deze steen werkt goed bij maag- en darmklachten.

Scarlet Le Pair

Over Scarlet Le Pair

Ik ben een passievolle, jonge vrouw die mensen graag rust en geluk brengt. Dit doe ik in het dagelijks leven als persoonlijk begeleider. Daarnaast heb ik een grote passie voor schrijven. Deze passie zet ik hier in om jou informatie te geven over ontspanning en genieten. Warme groet, Scarlet Le Pair

Comments are closed.