Edelstenen die de slaap bevorderen

edelstenen

Slecht slapen kan ervoor zorgen dat je eerder moe en gestrest bent. Een manier om slecht slapen tegen te gaan, is het plaatsen van een edelsteen onder je kussen of op je nachtkastje.

Rhodochrosiet

Dit is de steen voor mensen die gevoelig zijn en veel twijfelen. Rhodochrosiet werkt namelijk kalmerend en verenigd tegenstrijdige gevoelens en gedachtes. Als gevolg daarvan verbetert de slaap en vermindert de spanning.

Smaragd

Smaragd is een steen die gericht is op geestelijke en spirituele ontwikkeling. Deze ontwikkeling wordt gekenmerkt door liefde, schoonheid en harmonie. Smaragd is dan ook een edelsteen die de geest kalmeert en ingezet kan worden bij hoofdpijn en slaapproblemen.

Topaas

Topaas is een beschermende steen en brengt met die bescherming verlichting. Topaas verlicht stress en spanning. De energie die topaas geeft, werkt tegen vermoeidheid en helpt slapeloosheid tegen te gaan.

Zirkoon

Deze oude en wijze steen reikt tot diep in onze kern. Daar gaat hij geestelijke ontrust tegen en helpt hij de balans te herstellen. Dit heeft een zeer positieve invloed op de kwaliteit van de slaap.

Daarnaast beïnvloedt Zirkoon de dromen en gaat daarmee nare en onrustige dromen.

[xyz-ihs snippet=”boledelstenen”]

2 reacties

Reacties zijn gesloten.