Dingen die je echt moet weten

je bent vrij

Er zijn een aantal dingen in het leven, die je echt moet weten. Hieronder vind je 11 van deze dingen.

 1. Jij bent bijzonder!
 2. Je hebt talenten en goede eigenschappen die je in kunt zetten
 3. Je hebt slechte eigenschappen. Deze mogen er zijn, want ze maken je tot wie je bent
 4. Je hebt altijd een keuze
 5. Er zijn altijd mensen die je niet mogen, daar kun je niks aan veranderen, dus verspil er geen energie aan.
 6. Er zijn altijd mensen die je wel mogen
 7. Er is altijd iemand die je kan helpen
 8. Het is goed om hulp te vragen
 9. Je mag zijn wie je bent
 10. Je bent het waard om gelukkig te zijn
 11. Ontspannen is niet moeilijk. Het vergt wel inzet

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

One comment on “Dingen die je echt moet weten