Contact met je gids

In contact komen met je gids

Ieder mens, of hij/zijn het weet of niet, heeft een gids. Deze gids leeft in de wereld van de geesten en begeleid je in het leven. Vaak heb je dit niet door. Je kunt hier ook bewust mee aan de slag en contact maken met je gids.

Wat is een gids?

Een gids oftewel is een beschermengel uit de geestwereld. Hij of zij is vaak bij je en begeleid je in het leven. Dit kan gebeuren in moeilijke situaties, maar ook in fijne situaties.

Soms voel je de aanwezigheid van een gids in de vorm van een aanraking terwijl er niemand in je omgeving is. Het kan ook zijn dat je in een gevaarlijke situaties beschermd wordt.

Laatst had ik bijvoorbeeld bijna een ongeluk. Ik wilde de hoek om slaan en zag niet dat er een auto aan kwam rijden (dat kon daar normaal gesproken ook niet). Deze auto zag mij ook niet en reed met een hoge snelheid op me af.

Ik remde zonder dat ik me er zelf van bewust was, laat staan dat ik wist waarom. Natuurlijk kwam ik daar snel genoeg achter en kwam ik er met de schrik van af.

Dit zijn extreme situaties waarin een gids in kan grijpen en waaraan ze de naam beschermengel te danken hebben.

In contact komen met je gids

Dit is simpeler dan het lijkt. Eigenlijk hoef je alleen maar om contact te vragen. Denk gewoon bij jezelf: “gids, ik wil graag contact met je”.  Misschien merk je er niet duidelijk iets van, maar je gids reageert hierop. Meestal reageert hij of zij door je aan te raken of door beelden in je hoofd te laten zien. Je kan ook een stem in je hoofd horen antwoorden.

Als je dit lastig vindt, kun je het beste echt rust en stilte opzoeken. Ga bijvoorbeeld eerst even mediteren en probeer het dan opnieuw.

Vind je het erg lastig? Neem  dan contact met me op, dan gaan we er samen mee aan de slag.

Hulp vragen

Je mag altijd hulp vragen aan je gids. Deze is er namelijk echt voor jou en wil je echt helpen. Vraag dus gewoon om hulp als je dit nodig hebt en geef je gids een beetje vertrouwen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone
Scarlet Le Pair

Over Scarlet Le Pair

Ik ben een passievolle, jonge vrouw die mensen graag rust en geluk brengt. Dit doe ik in het dagelijks leven als persoonlijk begeleider. Daarnaast heb ik een grote passie voor schrijven. Deze passie zet ik hier in om jou informatie te geven over ontspanning en genieten. Warme groet, Scarlet Le Pair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>