Buikpijn: 3 tips om buikpijn te verhelpen

buikpijn

Heb je last van buikpijn en wil je de pijn verzachten? Met een van de onderstaande tips zal dat vast lukken.

Cola drinken

Waarom het werkt, is niet bekent, maar cola kan buikpijn verzachten. Misschien heeft het te maken met het aanwezige koolzuur.

Een leuk weetje is een apotheker uit 1886 cola gebruikte als hoestdrank.

Een warme kruik

Een oude bekende is natuurlijk de warme kruik. Ga zo comfortabel mogelijk liggen en plaats een warme kruik op je buik. Dit verzacht de pijn en geeft een aangenaam gevoel.

Buikmassage

Plaats een platte hand midden op je buik en maak een zachte draaiende beweging. Oefen hierbij een klein beetje druk uit op de buik. Dit neemt de spanning uit de spieren weg en werkt heel goed als de buikpijn wordt veroorzaakt door lucht, constipatie of stress.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone
Scarlet Le Pair

Over Scarlet Le Pair

Ik ben een passievolle, jonge vrouw die mensen graag rust en geluk brengt. Dit doe ik in het dagelijks leven als persoonlijk begeleider. Daarnaast heb ik een grote passie voor schrijven. Deze passie zet ik hier in om jou informatie te geven over ontspanning en genieten. Warme groet, Scarlet Le Pair

One comment on “Buikpijn: 3 tips om buikpijn te verhelpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>