Buikpijn: 3 tips om buikpijn te verhelpen

buikpijn

Heb je last van buikpijn en wil je de pijn verzachten? Met een van de onderstaande tips zal dat vast lukken.

Cola drinken

Waarom het werkt, is niet bekent, maar cola kan buikpijn verzachten. Misschien heeft het te maken met het aanwezige koolzuur.

Een leuk weetje is een apotheker uit 1886 cola gebruikte als hoestdrank.

Een warme kruik

Een oude bekende is natuurlijk de warme kruik. Ga zo comfortabel mogelijk liggen en plaats een warme kruik op je buik. Dit verzacht de pijn en geeft een aangenaam gevoel.

Buikmassage

Plaats een platte hand midden op je buik en maak een zachte draaiende beweging. Oefen hierbij een klein beetje druk uit op de buik. Dit neemt de spanning uit de spieren weg en werkt heel goed als de buikpijn wordt veroorzaakt door lucht, constipatie of stress.

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

One comment on “Buikpijn: 3 tips om buikpijn te verhelpen

  1. Dank je voor de tips! Ik hoorde net in de trein dat een hand op je buik leggen ontstressen kan en kwam toen op je blog ­čśë