Bijzondere kinderfilms

Deze bijzondere kinderfilms zijn om van te genieten. Daarnaast wijzen ze ons op belangrijke levenslessen die vaak vergeten worden.

Rise of the Guardians

Een kinderfilm waarin veel geliefde personages in voorkomen: de kerstman, de tandenfee en de paashaas.

De wijze les in deze film: weet wat jou kern is, want deze leidt je naar jouw taak in dit leven.

Legend of the Guardians

Een jonge uil en zijn broer worden ontvoerd. Terwijl zijn broer ervoor kiest om mee te doen met het kwaad, gaat Soren op zoek naar de helden. Dit terwijl iedereen denkt dat ze niet bestaan.

De wijze les: vertrouw op je gevoel en volg je eigen geloof.

Howl’s moving castle

Sofie is een jong vrouw, die zichzelf niet knap vind en zich als een oude vrouw gedraagt. Ze wordt dan ook door de heks omgetoverd tot een oude vrouw. In de zoektocht na een oplossing komt Sofie bij een groep bijzondere mensen terecht met ieder een eigen verhaal.

De wijze les: wees wie je bent en gedraag je zoals je werkelijk bent. Dan straal je dat ook uit. En natuurlijk: je bent zo oud als je zelf geloofd.

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

Comments are closed.