Bijzondere kinderfilms

Deze bijzondere kinderfilms zijn om van te genieten. Daarnaast wijzen ze ons op belangrijke levenslessen die vaak vergeten worden.

Rise of the Guardians

Een kinderfilm waarin veel geliefde personages in voorkomen: de kerstman, de tandenfee en de paashaas.

De wijze les in deze film: weet wat jou kern is, want deze leidt je naar jouw taak in dit leven.

Legend of the Guardians

Een jonge uil en zijn broer worden ontvoerd. Terwijl zijn broer ervoor kiest om mee te doen met het kwaad, gaat Soren op zoek naar de helden. Dit terwijl iedereen denkt dat ze niet bestaan.

De wijze les: vertrouw op je gevoel en volg je eigen geloof.

Howl’s moving castle

Sofie is een jong vrouw, die zichzelf niet knap vind en zich als een oude vrouw gedraagt. Ze wordt dan ook door de heks omgetoverd tot een oude vrouw. In de zoektocht na een oplossing komt Sofie bij een groep bijzondere mensen terecht met ieder een eigen verhaal.

De wijze les: wees wie je bent en gedraag je zoals je werkelijk bent. Dan straal je dat ook uit. En natuurlijk: je bent zo oud als je zelf geloofd.

Scarlet Le Pair

Over Scarlet Le Pair

Ik ben een passievolle, jonge vrouw die mensen graag rust en geluk brengt. Dit doe ik in het dagelijks leven als persoonlijk begeleider. Daarnaast heb ik een grote passie voor schrijven. Deze passie zet ik hier in om jou informatie te geven over ontspanning en genieten. Warme groet, Scarlet Le Pair

Comments are closed.