Bijzondere foto’s en bijzondere realisaties

Om je een beetje geluk te schenken, staan hieronder 3 bijzondere foto’s met 3 belangrijke realisaties. Laat alles even goed tot je doordringen en geniet ervan.

De cadeautjes van het leven

cadeautje

Het leven is een cadeautje en in het leven krijg je cadeautjes aangereikt. Deze cadeautjes komen in de vorm van lieve mede mensen, aangename situaties en bijzondere gebeurtenissen. Pak elk cadeautje met beide handen aan en geniet er met volle teugen van.

Jij hebt goede eigenschappen

Goede eigenschappen

Net als ieder ander mens heb jij goede eigenschappen. Je kan bijvoorbeeld heel zorgzaam zijn of je kan juist heel goed je eigen grenzen aangeven. Wees je bewust van deze goede eigenschappen en gebruik ze in je leven.

Er is altijd iemand die om je geeft

houden van

Ergens in deze wereld is iemand die om jou geeft. Iemand die van jou houdt. Dit kan je moeder zijn of een broer, maar je hebt ook oude bekende. Mocht je op dit moment even niemand kunnen verzinnen, realiseer je dan dat er echt weer iemand komt die van je houdt. Daar ben je een mens voor.

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

Comments are closed.