Bijzondere films

bijzondere films

Een avondje lekker op de bank zitten en een film kijken. Heerlijk is dat. Zeker als je een bijzondere film kunt kijken.

The adjustment bureau

Een film over een veel belovende politici en een talentvolle danseres die tot elkaar aangetrokken zijn. Helaas worden ze door een groep mannen tegen gehouden. Ze mogen niet bij elkaar zijn, omdat dat niet het plan is. Of toch wel?

Ever after a Cinderella story

Assepoester, maar dan anders. De zoetsappigheid is er voor een deel afgehaald. Het is een verhaal van een sterke jonge vrouw en een jonge naïeve prins die beide beperkt worden door hun afkomst.

Spirited away

Een fantasievolle Japanse animatie film. Het is anders dan de films van Disney die de meeste van ons gewend zijn.  De les van het verhaal: houdt vast aan jezelf en wees sterk. Dan komen de juiste mensen op je pad die je helpen.

Over Scarlet Le Pair

Dit is mijn oude blog, dus allereerst excuses voor eventuele spellingfouten die je tegenkomt. :) Grammatica is door mijn dyslexie niet mijn sterkste kant. Mocht je me willen helpen door je gevonden foutjes aan me te mailen, dan is dat altijd welkom. :) Ik hoop dat je een mooi inzicht of een mooie tip uit de artikelen kunt halen, want ze komen namelijk uit mijn eigen reis. :)

Comments are closed.